DANAK

Reg. No. 405 Akkreditering til prøvning

Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 all
Prøvningsområde Prøvetype/emne Yderligere Specifikation Parameter Metode Referencemetode Prøvningsprincip Bemærkning (da) Lokation
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Svovldioxid ANA-07.0131 (TKSVO01.01) AT0131 (DFVF) Destillation, derivatisering og spekrtrofotometri Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Svovldioxid ANA-07.0131 (TKSVO01.01) AT0131 (DFVF) Destillation, derivatisering og spekrtrofotometri Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Nitrat ANA-07.1481 (TKNIT01.01) AT1481 (DFVF) FIA, Vis-detektion Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Nitrat ANA-07.1481 (TKNIT01.01) AT1481 (DFVF) FIA, Vis-detektion Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Nitrit ANA-07.1481 (TKNIT01.01) AT1481 (DFVF) FIA, Vis-detektion Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Nitrit ANA-07.1481 (TKNIT01.01) AT1481 (DFVF) FIA, Vis-detektion Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, salt Nitrit ANA-04.1080 (TKNII01.01) NMKL nr. 49, 1963: UDC 546 - 173 Spektrofotometri, Vis-detektion Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Sorbinsyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Sorbinsyre ANA-07.1011 KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Sorbinsyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Sorbinsyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Benzoesyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Benzoesyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Benzoesyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Benzoesyre ANA-07.1011 (TKSOR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Methyl-p-hydroxybenzoeat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Methyl-p-hydeoxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Methyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Methyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Ethyl-p-hydroxybenzoeat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Ethyl-p-hydeoxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Ethyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Ethyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Propyl-p-hydroxybenzoeat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, ikke fedtholdige fødevarer Propyl-p-hydeoxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Propyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer, fedtholdige fødevarer Propyl-p-hydroxybenzoat ANA-07.1011 (TKPAR01.01) KLT011 (DFVF) Ekstraktion, HPLC, UV-detektion med PDA Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Vandopløselige syntetiske farvestoffer ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Chrysoin ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Quinolingult ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Syregult ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Tartrazin ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Yellow 2G ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Orange GGN ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Sunset Yellow FCF ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Orange RN ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Orange G ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Allura red AC ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Amaranth ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Azorubin ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Erythrosin ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Ponceau 4R ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Ponceau 6R ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Scarlach GN ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Naphtolrødt ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Ponceau MX ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Ponceau SX ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Red 2G ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Red 6B ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi
Kemisk prøvning Fødevarer Tilsætningsstoffer Red 10B ANA-07.0031 og ANA-07.0211 (TFKVL01.01) AT0031 (DFVF) og AT0211 (DFVF) Adsorption på polyamid og desorption af farvestoffer - Adskillelse ved TLC og identifikation med referencefarvestoffer Afdelingen for Fødevarekemi